że tez sama nie w padłam na takie połączenie! Zazwyczaj wcinam samą białą rzodkiew jako dodatek do śniadania lub przekąskę, ale w połączeniu z mango bardziej mi się podoba;)
istotne są tu w smaku także te prażone migdały
bardzo ciekawe połączenia, muszę spróbować:)
zwykle przełamuję smak w sałatkach szczyptą cukru lub łyżeczką miodu i skrapiam cytryną - w tym wypadku mango załatwiło sprawę samo :), polecam
że tez sama nie w padłam na takie połączenie! Zazwyczaj wcinam samą białą rzodkiew jako dodatek do śniadania lub przekąskę, ale w połączeniu z mango bardziej mi się podoba;)
OdpowiedzUsuńistotne są tu w smaku także te prażone migdały
Usuńbardzo ciekawe połączenia, muszę spróbować:)
OdpowiedzUsuńzwykle przełamuję smak w sałatkach szczyptą cukru lub łyżeczką miodu i skrapiam cytryną - w tym wypadku mango załatwiło sprawę samo :), polecam
Usuń